Voetbalnieuws; Feyenoord blijft op titelkoers

darts nieuws vindt je op Flashsport.nl

Feyenoord heeft afgelopen zondag de topper tegen PSV met 2-1 gewonnen. Over PSV-doelman Jeroen Zoet werd nog lang nagepraat. Hij trok kort voor tijd de bal over zijn eigen doellijn, waardoor het horloge, met behulp van doellijntechnologie, van scheidsrechter Nijhuis begon te trillen.

Sterk begin Feyenoord

Feyenoord begon sterk, creëerde kansen, maar daar bleef het niet alleen bij. Al in de negende minuut, na goed werk over de linkerkant van Terence Kongolo en Eljero Elia, werd het 1-0 voor de thuisploeg. Jens Toornstra was de speler die de Kuip deed ontploffen. Hij kreeg de bal net binnen de zestien meter en hij schoot de bal met de binnenkant van de voet hard en hoog tegen de touwen.

Na een kwartier was PSV voor het eerst dreigend via Gastón Pereiro, maar het overwicht voor Rotterdammers hield aan.
Op het einde van de eerste helft liet Feyenoord de teugels vieren, waardoor PSV kansrijk kon worden. Dat werd het ook via Pereiro, maar door een goed optreden van Kongolo ging Feyenoord met 1-0 de rust in.

PSV doet iets terug

Na rust bleef Feyenoord de sterkste. Door een goede actie van Elia, die zijn tegenstander Arias compleet het bos in stuurde, kreeg Toornstra de kans op 2-0, maar hij stuitte op doelman Zoet. Na een uur werd het toch 1-1. Na een goed hakje van Pröpper scoorde Pereiro via de binnenkant van de paal raak, waardoor het opeens weer gelijk stond.

Feyenoord baas in eigen huis

Na de goal van PSV trof Feyenoord Berghuis de paal. De druk bleef hoog en in de slotminuten van de wedstrijd kwam er dan toch een winnaar. Nota bene Jan-Arie van der Heijden dacht te scoren, maar in de herhaling was te zien dat Zoet de bal voor de lijn stopte, maar de bal over zijn eigen doellijn trok.

Hierbij het eigen doelpunt van Jeroen Zoet.